reggeli: nem emlékszem
ebéd: sült csirke maradék + Kaisersben lőtt római saláta = chicken caesar
vacsorára vendégek jöttek, köztük a francia slow food mozgalom alelnöknője. hoppá. adott volt a cékla meg a birs, meg hogy no red meat. utóbbi azért volt kár mert a birsalmát legszívesebben kacsával párosítottam volna, valahogy így. végül aztán javarészt CV tollaival ékeskedtem, azt kell hogy mondjam, sikerrel.
menü: frissen sült zsemle
CV blogkóstolón kóstolt csípős-édes sült céklája friss kecskesajttal
CV régi repertoárdarab birsalmás csirkéje mandulával, jázminrizzsel
kéksajtos csokiszuflé (a ramequin aljára morzsolt rokforttal) szőlővel E kifejezett kérésére. megjegyzem ez a szuflé szuper recept, mert előre is el lehet készíteni és a sütésig hűtőben tartani. vendégséghez ideális.
+ Sauska borok minden mennyiségben.
Saturday, 25 September 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment