Monday, 2 August 2010

cote a l'os, tésztagratin

vasárnap
most 20-áig Le Neubourg, kis párizsi megszakítással 12-e körül.
reggeli: bagett, házi dzsemek. apósom unokanővére nagy rajongója Christine Ferber receptjeinek, hogy a jóisten tartsa meg ezt a jó szokását.
ebéd:
sárgadinnye sóval-borssal (igazából a sárgadinnye-sonka budget friendly változata, persze az sem árt, ha charente-i az a dinnye)
grillezett côte à l'os, magyarán T-bone, persze jó véresen, vagy kéken, ahogy errefelé mondják. mellé chips, mely jelenség előtt továbbra is értetlenül állok, még szerencse, hogy bagett és taboulé is került. meg zöldfűszeres krémsajt.
desszert isteni fehér őszibarack.
vacsora: sajtos-sonkás tészta gratin, zöldsali, blanche de Bruges.

3 comments:

  1. ááááááááááááááááááááááááááááá

    ReplyDelete
  2. na ja ;)
    ps. hajráhajrá álléállé

    ReplyDelete
  3. ez egy remek részlet egy regényből, felkeltette az érdeklődésemet. szívesen elolvasnám az egészet..:)

    ReplyDelete