Tuesday, 1 November 2011

újra itthon

amúgy lett közben egy ipadem is, és sorra töltöm le a foodie alkalmazásokat. Mark Bittman How to cook everything-jéért még pénzt is hajlandó voltam kiadni. semmi új, de minden egy helyen. kicsit olyan, mintha a saját bevált recepttáram lenne. régóta fájt rá a fogam.
szombat este érkeztünk haza. E bevásárolt a hosszú hétvégére: egy darab kacsa, marha feketepecsenye, fél kg darált marhahús. hahaha. elsőnek egy marhahúsos stir fry-t dobtam össze. semmi különös, fokhagyma, gyömbér, szójaszósz, paprikacsíkok, egg noodle.
tegnap sült kacsa volt (beraktam 160-on a sütőbe, és ott maradt, míg elérkezettnek nem láttam az időt.) édes-savanyú vöröskáposztával.
ma ebéd francia hagymaleves, gruyere-rel, ahogy kell. du. a Daubnerben jártunk. kiálltam a sort és vettem egy kiló krumplis pogit. az volt a vacsora + szárazkolbi + camambert + vörösbor

No comments:

Post a Comment