Saturday 26 March 2011

tejszínes medvehagymakrémleves, sáfrányos csirke rizzsel

reggeli: lágytojás, kalács
piac: medvehagyma, paszternák, ökörszív paradicsom, friss spenót a zsákmányok között.
ebéd: tejszínes krumpli-medvehagymakrémleves pirított bacon-nel megszórva.
gyerekfektetést követően titkos projekt, melyről kedden hullik le a lepel!
vacs: HFW mai napon publikált (legalábbis online) sáfrányos csirkéje, nem mondhatja senki, hogy nem tartom az ujjam a brit hobbiszakácsélet pulzusán.

2 comments:

  1. csirkéről beszámolót kérek, nekem a kettővel lejjebbi fagyirecept van beütemezve a jövő hétre, ha lenne itthon szalmonellamentes tojás, már a fagyasztóban ülne! :)

    ReplyDelete
  2. jó volt, leszámítva, hogy a rizsem (jázmin) kicsit ragacsos lett, mint a menzai rizseshúsban :p basmatival kellett volna, az valahogy pergősebb. azért elfogyott. egynek tök jó, de azért nem dobtam tőle hátast.

    ReplyDelete