Tuesday 21 December 2010

zöldségleves, mákos linzer, báránysült

reggeli: croissant a Gold caféból. tavaly minden reggel mi ürítettük ki a croissant-készleteiket, ma már ritkán megyek el odáig reggeli előtt
ebéd: tejfölös-tárkonyos zöldségleves (póré, répa, krumpli, zöldborsó)
közben kitaláltam, hogy kekszgyártással fogom múlatni az időt a gyerekekkel, ha már úgyis advent van. csillag alakú mákos linzer készült, baracklekvárral összeragasztva, félig csokiba mártva. mindez Papp Emese receptje alapján a decemberi nők lapja konyhából. ez volt a leves után.
(az a helyzet, hogy odáig jutottunk, hogy két magyar gasztroújság is van, a nlk meg a blikknők, amit egy ideje rendszeresen veszek.)
vacsora: citromos-oregánós báránylapocka, Nigel instrukcióit követve a sütési időre vonatkozóan. yum!


No comments:

Post a Comment