* Claudia Roden csicseriborsós bulguros salátája
*David Lebovitz perfekt panna cottája - por és lapzselatinra is kalibrálva, a legjobb zselatinarány ever, tényleg perfekt
*turbolyás rántotta
*kakukkfű-, spenót-, sóska-, mangoldszedés a balatonendrédi kertben. kéne egy kert, anélkül komolytalan ez az egész főzőcske.
*a spenótból kapásból egy spenótos-ricottás, paradicsomszószos, mozzás lasagna, a sóskához még innen inspirálódom
*990 forintos ebédmenü a Ráspiban, ami most Márgál, valami csetepaté miatt. miniatűr adag koviubi leves és sült csirke spárgával. a kaja jó, de egy vicc az egész, egy (7,5 dl) üveg ásványvíz hozzá 1500-at kóstál, a kv 600. kenyér sem jár. nem is volt ott rajtunk kívül senki.
No comments:
Post a Comment