Tuesday, 4 January 2011

spaghetti prosciutto&mascarpone

tegnapi gasztroajándékaim: Saveurs magazinok, verrine-készlet (magyarán stampedlik - egyébként a verrine, az nagyon megy most kint, igaz, már jó ideje), bonbonok Svájcból és Dede Franciska könyve, melynek címlapján Ignotus Pál "Emma asszony" álnéven történő ténykedését a mai gasztrobloggerekéhez hasonlítják, a hasonlat kissé sántít imho, de ettől még igen szórakoztató olvasmánynak ígérkezik.
és akkor csapjunk a levesbe.
reggeli: croissant a Lipóti pékségből (nemjó, olajízű)
ebéd: lilahagymás lencsesaláta (még anyutól) egy kis francia hegyi szalámival, melyből 6 rudat hoztunk haza, E ugyanis nem osztozik a Pick szalámi iránti újjáéledt lelkesedésemben
a gyereknek sütőtökkrémleves a fagyasztóból
vacsora: spaghetti al prosciutto e mascarpone a silver spoon szerint, korántsem ez a legizgalmasabb recept a könyvben, de kezdetnek jó lesz.

No comments:

Post a Comment