Friday, 7 May 2010

karfiol crumble, zsályavajas spagetti

csütörtök
reggeli: medvehagymás bucik anyutól, lágytojás (tök friss csákberényi tojásból, a különbség határozottan érezhető)
ebéd: friss paradicsomszószos-mozzarellás-bazsalikomos fusilli a gyereknek, cukkini-répa-krumplipüré a babának
vacsora: rögtönzött karfiol-crumble, így visszagondolva minden bizonnyal egy ÍB-vel folytatott párbeszéd ihletett meg a 3 séfen a karfiolpüré falatozása közben: párolt karfiol sajtszószban (maradék sajtok tejben összeolvasztva), só, bors, szerecsen, a maradék medvehagymás zsemle morzsásítva rászórva, megsütve. a későn érkezőknek zsályavajas-parmezános spagetti.

4 comments:

  1. Aha. Akkor kérdeztem, hogy ettél-e már ilyet!:-)

    ReplyDelete
  2. ja ja! most már igen :)

    ReplyDelete
  3. Ez egy újragondolt karfiol lengyelesen/polonéz ;)

    ReplyDelete
  4. jé, így nem is ismertem, meggugliztam, tényleg! a sajt szerintem azért nem árt bele ;)

    ReplyDelete