csütörtök
reggeli: medvehagymás bucik anyutól, lágytojás (tök friss csákberényi tojásból, a különbség határozottan érezhető)
ebéd: friss paradicsomszószos-mozzarellás-bazsalikomos fusilli a gyereknek, cukkini-répa-krumplipüré a babának
vacsora: rögtönzött karfiol-crumble, így visszagondolva minden bizonnyal egy ÍB-vel folytatott párbeszéd ihletett meg a 3 séfen a karfiolpüré falatozása közben: párolt karfiol sajtszószban (maradék sajtok tejben összeolvasztva), só, bors, szerecsen, a maradék medvehagymás zsemle morzsásítva rászórva, megsütve. a későn érkezőknek zsályavajas-parmezános spagetti.
Friday, 7 May 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Aha. Akkor kérdeztem, hogy ettél-e már ilyet!:-)
ReplyDeleteja ja! most már igen :)
ReplyDeleteEz egy újragondolt karfiol lengyelesen/polonéz ;)
ReplyDeletejé, így nem is ismertem, meggugliztam, tényleg! a sajt szerintem azért nem árt bele ;)
ReplyDelete