Wednesday, 26 May 2010

spárga, eper, lazac

tegnap esti hányós incidens miatt elmulasztottam bekeverni a bucikat ma reggelre. sebaj, úgyis ötkor kelünk mostanság, hétkor már lehetett is reggelizni a hihetetlen kenyeret. nekem St Dalfour dzsemmel, ami szintén hihetetlen módon teljesen cukor- és egyéb édesítő mentes.
a piacon bevásároltam spárgából és eperből, olyan rémhírek terjengenek ugyanis, hogy igencsak rövidre lesz vágva az idei szezon.
ebéd: ÍB spárga-eper salátája. betegeknek krumplipüré.
vacsora: bőrén sült lazac lesz mentás vinaigrette-be forgatott párolt zöldspárgával

2 comments:

  1. Nem akarlak elkeseríteni, de én is ezt hallottam. Már hogy rövid lesz...-(((

    ReplyDelete
  2. veszem is szorgalmasan, amíg lehet!

    ReplyDelete