Sunday, 16 May 2010

lagzi

péntek
reggeli: egy gyors kávé.
irány Montjavoult - templomi esküvő, majd Corny, a lagzihelyszín
a lagzin pezsgő&falatkák, osztrigabár, gazpacho és krémlevesek kis poharakban, nem sorolom fel, egyik kedvencem a gravlaxos nyársacska, aminek a végébe egy amúgy szerintem ehetetlen sóban eltett citrom-darab volt tűzve. nagyon jól működött.
a vacsoramenü nagyon tetszett, a koncepció kockásterítős-fűszernövények cserépben, a menü pedig ehhez igazodva nem álelegáns koktélrákos cucc, hanem bárány egész fej fokhagymákkal (szerintem ez egy esküvői menüben nagy pirospont :)), paradicsomos krumpligratin, desszert sajttál majd macaronok és csokiba mártott gyümölcsök. esküvői torta nem volt, de nem is hiányzott senkinek.

No comments:

Post a Comment