tartiflette
saláták, sajtok, kenyerek
steak tartare és csokis éclair @ La Piscine
a szilveszteri menü: osztriga és languszta minden mennyiségben, utána csináltam még egy pavlovát (maracuja-ananász) közkívánatra.
felfedezés: citron caviar aka australian finger lime. apró, hosszúkás citrusféle, ketté kell vágni, és kinyomni belőle a citrusos ízű gömböcskéket (ezért kaviár). az osztrigához ettük, de desszertekhez meg még ezer más dologhoz el tudom képzelni.
BUÉK kedves olvasók!
legyen 2011-ben is konyhanapló?
legyeeen!! de ne címszavaknan:)
ReplyDeleteZso, megőrülök egy ilyen citron caviar-ért! tudnál nekem hozni egyet? még úgyis tartozom, majd lerendezzük.
hú, nehéz lesz, mert holnap indulunk, és minden zárva lesz. de legkésőbb februárban hozatok neked!
ReplyDeleteok, februaig vhogy kibirom:) köszi!!
ReplyDeletenaná, nem kérdés. csak frissüljön gyakrabban! :))
ReplyDeleteés én is feliratkoznék a citron caviáros listára!
2 adag citromkaviárt felírtam.
ReplyDeleteés akkor még nem is említettem a másik felfedezésemet, ez pedig az óriás (?) datolya. hát ilyen istenit én még soha, pedig nem is szeretem a datolyát.
akkor azt is kérünk :)
ReplyDeleteigen! :)
ReplyDelete