reggeli: frissen sült dagasztás nélküli bucik, lágytojás, pármai sonka, smoothie, kávé
ebéd: héjában sült krumpli (Ella) tejszínes-gorgonzolás baconos szósszal, zöldsaláta (Nigel Slater Real Food)
a délutáni szieszta után mindenki édességet reklamált, úgyhogy Nigelnél maradva összeállítottam 3 db fagyikelyhet (fűszerekkel összerottyantott meggybefőtt, Nigel fagyikelyhekhez ajánlott csokiszósza, vaníliafagyi (Carte d'or, bocs) és pirított mandula
vacsora: kis gyereknek párolt póré, brokkoli, krumpli és alma, nagy gyereknek fusilli zöldborsós paradicsomszósszal és gruyere sajttal, nagyoknak sertésszűz vajon megpárolt, kicsit tejszínezett sóskával meg a maradék bucikkal. nagyon jó, a párosítást Zsuzsa apró Sophie Grigson könyvecskéjében fedeztem fel, ő még pirított gombát is ad hozzá, de a gomba sajnos hiánycikk volt tegnap a piacon.
Sunday, 14 March 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment