Tuesday 5 January 2010

kenyerek és egyebek

fejedelmi reggeli: meggyes-banános smoothie, a szokásos nespresso, meg frissensült egyéjszakásra adaptált másfélórás bucik, igen fenszi almás-fahéjas lisztből (lelőhely culinaris, az árát le se írom. bagelként debütált a múlt héten, a krakkói emlékeket felidézendő és francia vendégsereget elkápráztatandó). hozzá vaj, ami ráolvadt a még meleg bucikra, meg hunyadis nénike-féle sűrű, no-sugar szilvalekvár (ezért szintén odavoltak a franciák)
ebéd nagyinál, sóska, krumplipüré, tükörtojás. az ínyesmester hosszan ír a sóska-tört krumpli csodás harmóniájáról, I confirm.
vacsesz: Chili és Vanília sütőtökkrémlevese, hozzá cheesy garlic bread egy tavalyi Good Food-ból.

2 comments:

  1. Ez tök jó! Én a tegnapi ovis maradékot ettem: sóskakrémleves daragaluskákkal. Jó volt.:-)
    PS: ez az első blog ahol follower vagyok.

    ReplyDelete
  2. komolyan? megtisztelő :)
    éljen a sóska!

    ReplyDelete