a tegnapi zuppa fantasia egészen isteni lett, egy falat toszkána, mondanám, ha modoros gasztroblogger lennék. utánanéztem a dolognak, úgy tűnik, umbriai recept egyébként, és a füstölt libamell sem volt szentségtörés: vannak, akik prosciutto crudo-t főznek bele, na ott azért még nem tartunk.
ma:
van egy csirkém, römertopfban megsütöm, hozzá petrezselymes-mustáros krumplipüré.
van egy jókora paszternákom is anyukám jóvoltából, abból süti lesz holnapra. őrültség kipróbálatlan sütit sütni 5 vérmes gasztrobloggernek? majd kiderül.
ezen kívül készül:
bagel
gravlax
téli gyümölcssaláta
Friday, 29 January 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ezt a jelzőt kikérem magamnak! :DD
ReplyDeletehűű mennyi minden lesz!
ReplyDeleteépp szólni akartam h a tegnapihoz hasonló hosszúságú posztokat várok el, de így nem szólok :)