Sunday, 7 February 2010

goffri, saláta, boeuf carottes, choc pots

reggeli: goffri teljes kiőrlésű lisztből, mangó-málna smoothie
ebéd: saláta az itthon lelt ebből-abból. ehhez képest igazi ínyencsali lett. rukola, gorgonzola, füstölt libamell, egy plötyi körte felkockázva és Zsuzsa-féle karamellizált dió.
játszótér és piac: marhafartő, sárgarépa, banán, gyereknek perec
vacsora: egy francia klasszikus, boeuf carottes, Béa receptje szerint, bulgurral és zöldsalátával
desszert: Trish Deseine február 5-i tweetje, miszerint:
"3 min chocolate pots for 4 tonight? 200g Philly 100 sugar, 2eggs+1 yolk. Beat until SMOOTH. Fold in 120g melted dark choc, cooled. Chill."
(twitteren követem az összes gasztrocelebritást, rendkívül tanulságos!)

2 comments:

  1. erre a twitter-listára kiváncsi lennék. zenészekben, színészekben erős vagyok:) de gasztrovonalon még csak jamie van meg...

    ReplyDelete
  2. a legaktívabbak: David Lebovitz, Adam Roberts- amateur gourmet, Béatrice Peltre-Tartine gourmande, Trish Deseine, leitesculinaria, Cyril Lignac, Mark Bittman

    ReplyDelete