Monday, 5 April 2010

húsvéti kalács, oregánós báránycomb, mont d'or

egy megjegyzés a tegnapi répatortához: túl édes. a torta picit, a krém nagyon. legközelebb maradok a kedvenc répatortámnál. egyébként nem is ezt, hanem Kicsi Vúét akartam eredetileg, de nem volt itthon fehércsoki.
ma reggeli: a múltkor jól bevált húsvéti kalács, dupla adagban, éjjel a hűtőben kelesztve, Nanterre formára gyúrva. plusz vaj, lekvárok, ez-az
ebéd: báránycomb, ami, mint kiderült, inkább lapocka, a Kitchen Diaries július 4-i bejegyzése szerint (fokhagymás-olívaolajos-szardellás-oregánós kencével kell masszírozgatni). isteni volt. hozzá egy sima citromos rukolasaláta és lavash kenyér a fagyasztóból, még a múltkori szultán büfés beszerzésből. meg vörösbor. egy kis humusz jó lett volna hozzá, de nincs tahinim.
ebéd után vendégek + nagy gyerek el, nagy a csend azóta. egy gyerek tiszta szanatórium a kettőhöz képest.
vacsora: Mont d'Or

No comments:

Post a Comment