kedd
reggeli: nem emlékszem, azt hiszem banán és kávé.
ebéd: Kisparázs Zsuzsával, thom kha gai, finom volt. Korrekt, szimpatikus aprócska ebédlő. ha arra dolgoznék, biztos gyakran betérnék. a nagy testvér furcsaságai (magyaros menü, pincehelység, elfekvő, dohányfüst) nélkül, mindez a javára válik.
kaptam egy kis medvehagymát és kucsmagombát, innen is köszönöm szépen!
utána mega-pogácsasütés az Essenciában Eszterrel az esti partira készülődve. medvehagymás, paprikás, túrós pogik, körözött, kecskesajtkrém, padlizsánkrém, a vendégek előtt kolbászos és Lajta sajtos (mely a hónap felfedezése!) gerslizottó főzése, a desszert pedig túrómousse kaporral, amivel úgy látszik, elkaptuk a trendet, mert CV is éppen most posztolta.
nyomassátok külföldi ismerőseiteknek: Cook Hungarian!
Wednesday, 14 April 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Zsófi! Ez az essenciás dolog nagyon klassz!! Gratulálok és sok sikert!
ReplyDeletep, j
köszi:)
ReplyDeleteÉs milyen volt? Semmi beszámoló?
ReplyDelete