Saturday, 3 April 2010

ottolenghi bárányborda

reggeli: gruyere-es omlett, pirítós, smoothie
utána bevásárlás gyerekekkel, megint jól elment vele az idő, úgyhogy ebéd: szultán büfé (kebab + ayran). a gyereknek otthon sajtos tészta.
este érkeznek E szülei, vacsora: Ottolenghi-féle marinált bárányborda (most marinálódik, de isteninek ígérkezik: rengeteg friss koriander (ami ugye volt itthon a Thai shop-béli beszerzésből), friss menta, friss petrezselyem, méz, fokhagyma, chili, szójaszósz, stb). a köretet még kitalálom, de nem fogom túlbonyolítani. valószínűleg sütőben sült krumpli és rukolasaláta. de az is lehet, hogy citromos-olívaolajos bulgur.
utána creme caramel, aminek most neki is kezdek. most nem fog kifogni rajtam a kapcsos forma, mert egyadagosokat csinálok, ramequinben.

No comments:

Post a Comment