Sunday, 4 April 2010

húsvéti trakta

reggeli: frissensült bucik, rántotta, kaviár, jam, stb
utána csináltam egy Dan Lepard-féle répatortát ebéd utánra, ami ez volt (10 személyes kiszerelésben, anyukám által kivitelezve):
velős pirítós
tárkonyos bárányraguleves
pulyka wellington medvehagymás salátával
a fent említett répatorta és csokis diós falatkák by Mia
ezzel elég jól eltelünk, vacsora csak egy pasta pomodoro & saláta volt (a gyereknek tojásos sült rizs zöldborsóval és kápiával, és megette a zöldségeket is!)
tegnap elfelejtettem megemlíteni, micsoda csomagot kaptam Csákberényből: 2 db friss báránycomb (kézhezvétel előtt 3 órával még élt a szegény bárány!), egy csokor turbolya, és jó kis Sáfrán borok. a bárányoshoz lesz kontaktom, kérésre bármikor vág, igazán baráti áron. lehet szervezkedni, csak úgy mondom.
Svájcból is kaptam ezt-azt: gruyere, Mont d'Or, balzsamecet, Valrhona csokesz. Köszönet a nyuszinak!

No comments:

Post a Comment